Jump to content
jef goldblum

Creating LUTS in Affinity Photo

Recommended Posts

Quick question; So I make a bunch of adjustments on a photo and then I try making those adjustments into a LUT. So I select; "Export LUT" and drag the quality slider all the way up and export it as a ".cube" file. And then I undo all the adjustments on that photo and import the LUT i just made into the LUT adjustment thing. But the colors of the photos are nothing like my original adjustments. What am I doing wrong?

(For visual reference, I attached a few images of the steps I took)

Thanks! 

 

Screen Shot 2017-10-12 at 15.48.50.png

Screen Shot 2017-10-12 at 15.49.13.png

Screen Shot 2017-10-12 at 15.49.44.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same issue. I export from Photo with a bunch of adjustment layers as an LUT and bring it into Premiere Elements and the colors aren't right. Is this issue still prevalent or am I doing something wrong? 

Thanks! 


I like turtles!

Windows 10

Pentax K3 and K3-ii

Sony RX10 Mkiii

Canon G5x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.