Jump to content
MartinB78

Going mad with Style(s)

Recommended Posts

Hi Martin,

 

lot of thanks and one question:

What happens when applying the "g-buster" style?

After unchecking the one and only framing-FX the whole text (previous solide black) is gone.

Even if i recolor the background + i just see this as as a selcting-blue-line when in layer-focus???

 

Thats mysterious, so what happens when applying this style?


OSX 10.13.5  / iMac Retina 27" / AMD Radeon R9 M380 / Metall: on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the fx-settings, there is a opacity percent value seting to left of the close-button. At 100% your text is fully visible again. I don't know how it's called in engish, because i use german version of AF.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need help here please. When importing brushes I just have to double click on the file and it automatically is being imported.

This does not work with styles though. What am I doing wrong here?

What do I have to do to import styles?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.