Jump to content

Recommended Posts

Hi Evtonic3,

 

I'm not sure what you mean by this post? Could you provide a little more information please.

 

Thanks

C

Share this post


Link to post
Share on other sites

At some point, 2 or 3 betas ago, live filters introduced an annoying bug, showing a grid which makes them unusable. It's been reported other times as a vignette issue, but as the OP noticed is actually affecting other live filters as well.


Andrew
-
Win10 x64 AMD Threadripper 1950x, 64GB, 512GB M.2 PCIe NVMe SSD + 2TB, dual GTX 1080ti
Dual Monitor Dell Ultra HD 4k P2715Q 27-Inch

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thread should really have been posted in the beta section for the respective app at fault. I will wait to see what evtonic3 has to add before I move the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@evtonic3 A picture may be worth a thousand words, but unfortunately in this case none of them say which beta or which platform you are using....


Affinity Photo 1.7.2, Affinity Designer 1.7.2, Affinity Publisher 1.7.2; macOS High Sierra 10.13.6 iMac (27-inch, Late 2012); 2.9GHz i5 CPU; NVIDIA GeForce GTX 660M; 8GB RAM
Affinity Photo 1.7.2.153 & Affinity Designer 1.7.2.6 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iOS 12.3.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, R C-R said:

@evtonic3 A picture may be worth a thousand words, but unfortunately in this case none of them say which beta or which platform you are using....

never knew how to get that neat footnote many users have showing the specs of their computer, like you have.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, evtonic3 said:

never knew how to get that neat footnote many users have showing the specs of their computer, like you have.

Click on your user name at the top of the page, choose Account Settings, & then Signature from the choices on the left (direct link). You can put any info you want in your Signature.

 

But regardless, if you are asking about a bug in a beta, you can include the beta version number you are using & the platform in the text of a reply, since it may not be the same as anything in your sig.


Affinity Photo 1.7.2, Affinity Designer 1.7.2, Affinity Publisher 1.7.2; macOS High Sierra 10.13.6 iMac (27-inch, Late 2012); 2.9GHz i5 CPU; NVIDIA GeForce GTX 660M; 8GB RAM
Affinity Photo 1.7.2.153 & Affinity Designer 1.7.2.6 for iPad; 6th Generation iPad 32 GB; Apple Pencil; iOS 12.3.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, R C-R said:

@evtonic3 A picture may be worth a thousand words, but unfortunately in this case none of them say which beta or which platform you are using....

Hello R C-R
This bug’s not present in the current MAS version of Affinity Photo but appeared with the first 1.6 beta.
In my experience of it so far, it’s natural habitat seems to be confined to the Live Filters, sometimes also manifesting as a faint grid.
It’s been well documented now and I’m sure that the devs will be able to squish it before too long;)

 


macOS 10.14.6  15" Macbook Pro, 2017  |  4 Core i7 3.1GHz CPU  |  Radeon Pro 555 2GB GPU + Integrated Intel HD Graphics 630 1.536GB  |  16GB RAM  |  Wacom Intuos4 M

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the record, the issue seems to be fixed in the latest beta 1.6.0.80 for Windows.

 

Edit: never mind, Shadows/Highlights is still buggy.


Andrew
-
Win10 x64 AMD Threadripper 1950x, 64GB, 512GB M.2 PCIe NVMe SSD + 2TB, dual GTX 1080ti
Dual Monitor Dell Ultra HD 4k P2715Q 27-Inch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×