Jump to content

Recommended Posts

Hi,

Could someone shed some light on this for me?

I have followed the tutorial on greyscale blending and have come across the following problem. I follow all processes and then, when I click /drag the new greyscale pixel layer into the Apply Image Filter Interface and click 'equation' the new 'greyscale layer' is not displayed, the original 'background layer has not been replaced, I therefore cannot bring back the colours using the equations.

Have I set it up incorrectly?

Many Thanks

 

Simon R

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Simon R

 

This seems to be working fine for me here. After selecting a channel to use can you ensure that all channels are visible again, this can be done by clicking the reset button on the channels panel. If all the channels are not displayed you may not be getting the visial result you expect

 

Cheers


Serif Europe Ltd - Check the latest news at www.affinity.serif.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris,

Many thanks for the response, I have resolved the issue overnight, and error on my part, I didn't highlight the original background layer to activate the replaced greyscale layer...hope that makes sense!!

Kind Regards

Simon R

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×