Jump to content
Endoro

Affinity Photo 1.5 doesn't read DxO DNG's correctly

Recommended Posts

Thanks!
 
This is the screenshot from the picture in DxO immediately before the export to the DNG format:
 
screenshot-dxog4uyw.jpg



... and this a screenshot after the import in Affinity Photo 1.5

 

screenshot-ap-importm5azw.jpg
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the file Endoro,

I've looked into it and the file is opening correctly for me using both Serif Labs and Apple Core Image RAW engines. However it looks to me as though you've turned of 'Apply Tone Curve' in the Develop Assistant. If you click the 'Tuxedo'/'Suit' like icon on the toolbar ensure 'Tone Curve: Apply Tone Curve' is set and not set to 'Take no action'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.