Jump to content
StuartRc

AD Windows 1.5.3.69 + Beta [1.6.072]

Recommended Posts

Colour swatch/sampler on  adjustment slider sits outside Layer-Adjustment/Recolour Dialogue Box when slider moved 100% left and when scrubbing on slider element is mis-aligned

 

NB: not sure whether bug or deliberate to make  text label [Hue] visible.

 

 

 

 

 

 

post-37516-0-46600200-1497522398_thumb.jpg


AD 1.7.3 + Beta AD 1.8.0.486 | APh 1.7.3 + Beta AP 1.8.0.486
APu 1.7.3 +Beta Apu 1.7.3.475

OS:Windows 10 Pro 1903 OS Build 18362.476
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 19.10.2(Adrenalin 2019, 
Radeon Settings Version
19.1.1) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.37-3

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Stuart_R

 

I've looked at this and it is keeping central with the slider position for me, actually going over the hue slider. I shall look into what might be causeing this and report it over to development

 

Thanks


Serif Europe Ltd - Check the latest news at www.affinity.serif.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitely a bug somewhere

 

 

post-17958-0-18367100-1497529384_thumb.jpg


Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be concerned about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 8.0

 

1920 x 1080 resolution

 

no scaling


Due to the fact that Boris Johnson is now our Prime Minister, punctuation, spelling and grammar will never be worried about ever again.  We now have far bigger problems to be concerned about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Chris_K

 

I know its a minor bug ...but thanks for looking in to it. :)

 

Running windows 10 at 100% view [from settings] with 1920x1080P with twin monitors

 

I tried changing to different size size documents and views inc 1000% and 71.5 for fit in window A4 (print) still with same result on that particular popup with slider.

 

I put my specs below again.. 

 

Specifications

Affinity Designer Beta 1.5.3.62

On OS Windows 10 Pro 1607 OS Build 14393.969
System AMD FX 8350 and AMD Radeon 16.12.2 (R9 380 Series)

Wacom Intuous 4M with driver 6.3.18-3


AD 1.7.3 + Beta AD 1.8.0.486 | APh 1.7.3 + Beta AP 1.8.0.486
APu 1.7.3 +Beta Apu 1.7.3.475

OS:Windows 10 Pro 1903 OS Build 18362.476
Rig:AMD FX 8350 and AMD Radeon (R9 380 Series) Settings Version 19.10.2(Adrenalin 2019, 
Radeon Settings Version
19.1.1) + Wacom Intuous 4M with driver 6.3.37-3

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.