Jump to content
Sign in to follow this  
hy13

Camera Data not recognized when opening RAW Files

Recommended Posts

Developping Raw Files, AP 1.5.2.69 very often does not recognize camera data and subsequently will not perform lens correction. In Raw persona as well as in tone mapping persona (new HDR stack..) the display shows 0 or "no camera data" text instead of lens name when opening GH-4 Raw file(s).

 

This behaviour seems to change from time to time without notice. But in spite of investigating that for a while I could not find a reason behind that so far.

 

The only thing I can tell is, that the same Raw files opened with Photoshop CS 6 do not show any innormal behaviour and lens data are always displayed in correct manner. The same is valid for ACDSee Ultimate 10.

 

Please advice what I could try to improve that disturbing behaviour.

 

Edit: On Windows 10 notebook the problem seems not to happen.

 

Best regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.