Jump to content
Vicks

AP Preview Bug/Jitter, with example, solutions?

Recommended Posts

Hi guys,
So, basically the title says it all, AP jitters when zooming/enabling/disabling layers, basically at every click of the mouse AP decides to jitter around.

I provided a performance setting and an example in the video below, any suggestion on how to solve it?

https://www.youtube.com/watch?v=i6DofUr5zp0&feature=youtu.be


Please turn on the resolution to 1080p, and no, the preview jitter is not youtube fault, is far more apparent on my screen when working with AP

yeah I don't know hot to post a youtube link since it gets deleted so I just attached a .txt file with the link inside, no it's not spam, no it's not ads

AP preview jitter bug.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vicks,

 

I have watched the video and I noticed that towards the end a warning message appears about your CPU at a high temperature and this will cause the CPU to run slower and effect the screen refresh.  

post-25202-0-15137100-1496670195_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vicks,

 

I have watched the video and I noticed that towards the end a warning message appears about your CPU at a high temperature and this will cause the CPU to run slower and effect the screen refresh.  

yeah not much I can do about that

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.