Jump to content
Vicks

AP Preview Bug/Jitter, with example, solutions?

Recommended Posts

Hi guys,
So, basically the title says it all, AP jitters when zooming/enabling/disabling layers, basically at every click of the mouse AP decides to jitter around.

I provided a performance setting and an example in the video below, any suggestion on how to solve it?

https://www.youtube.com/watch?v=i6DofUr5zp0&feature=youtu.be


Please turn on the resolution to 1080p, and no, the preview jitter is not youtube fault, is far more apparent on my screen when working with AP

yeah I don't know hot to post a youtube link since it gets deleted so I just attached a .txt file with the link inside, no it's not spam, no it's not ads

AP preview jitter bug.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vicks,

 

I have watched the video and I noticed that towards the end a warning message appears about your CPU at a high temperature and this will cause the CPU to run slower and effect the screen refresh.  

post-25202-0-15137100-1496670195_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Vicks,

 

I have watched the video and I noticed that towards the end a warning message appears about your CPU at a high temperature and this will cause the CPU to run slower and effect the screen refresh.  

yeah not much I can do about that

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.