Jump to content
Sign in to follow this  
dmstraker

[By Design] Group as child - can't open group

Recommended Posts

From single image file:

  • Add a few adjustment layers above the image layer (Assistant: Add adjustment as new layer)
  • Group the adjustment layers
  • Drag the group down to the image so you get the little vertical blue bar (not the horizontal one)
  • Group is copied just fine
  • Now you can't open the group (no little triangle arrow) (see attached)

 

post-50332-0-61200100-1492673421_thumb.jpg


Dave Straker

Cameras: Sony A7R2, RX100V

Computers: Win10: Chillblast Photo with i7-3770 + 16Gb RAM + Philips 40in 4K; Surface Pro 4 i5

Favourite word: Aha. For me and for others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi dmstraker

 

This is actually intended rather than a bug when nesting or masking a layer width another group or object. This helps to keep the layer panel visually simpler especially when you start adding objects that are clipped to the layer also using the horizontal blue bar


Serif Europe Ltd - Check the latest news at www.affinity.serif.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.