Jump to content
Madhan

Artistic text tool not showing character properly

Recommended Posts

When i copy some text (different language) , it doesn't show properly in the artistic text tool. Even i copy the character as glyph , its still not working. 

 

Attached screenshot of the error.  Can someone please help here? 

post-56026-0-35169700-1491372627_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Madhan,

Unfortunately this is a known issue that is logged with us. We haven't implemented some OpenType features yet which is causing this issue. I've bumped the bug report with your post to remind development we are still being contacted about this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.