Jump to content

Recommended Posts

I've the following problem:

 

I just wanted to make a simple "symbol" with a frame (with a little bit bigger black contour 1pt) and 4 lines inside, somehow grey (and a little bit thinner 0.3pt).

I could manage to design it quite fast (using a rectangle and 4 lines - using the Pen tool), but when printed, I had to find out, that the inner lines are somehow pixelated, when I use opacy or any kind of grey color for the contours. The black one is fine (see attached pic).

 

I'm new to Affinity Designer, so I hope, it's just a problem because I did something wrong.

 

Anyone any idea - what's the problem?

 

By the way, the printer is not the problem. I checked it with other programs. There it works well.

 

 

 

post-54176-0-00316800-1489318299_thumb.jpg

Test.afdesign

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.