Jump to content
Sign in to follow this  
carewrenj

Nik Efex Plugin Showing two Nik Screen

Recommended Posts

I uploaded the plugins and overtime I try to run the Nik Color Efex 4 plugin I get two screens that freeze.  I have to force quit out of Affinity.  Below is the screen shot of the double screens and also my preference settings.

 

post-52447-0-35266100-1487684965_thumb.png
post-52447-0-17849100-1487684954_thumb.png

 

post-52447-0-17849100-1487684954_thumb.png

post-52447-0-35266100-1487684965_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carewrenj,

Welcome to Affinity Forums :)

I believe you are running an older version of Affinity Photo. The latest version is 1.5.1. Can you please check it in Affinity Photo ▸ About menu?

If that's the case please update it to the latest version through the Mac App Store app, Updates tab (on top), clicking on the Update button in front of Affinity Photo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carewrenj,

Welcome to Affinity Forums :)

I believe you are running an older version of Affinity Photo. The latest version is 1.5.1. Can you please check it in Affinity Photo ▸ About menu?

If that's the case please update it to the latest version through the Mac App Store app, Updates tab (on top), clicking on the Update button in front of Affinity Photo.

I am using 1.5.1.  I just purchased it a few days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. Under El Capitan the Nik software is not working properly (double screen, black picture etc). Does not matter one or two monitor the problem the same! Any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carewrenj, zoli642,

Thanks for your feedback/reports. I'm not able to check this personally on my system (i'm not running El Capitan) but i'm passing it to the dev teams to be checked.

 

Hi @zoli642,

Welcome to Affinity Forums :)

Regarding the black picture - are you running Affinity Photo in Separated mode?

If so this is a known issue in all mac OS's. Please check this page - click on one of the Nik Collection plugins - for a workaround for this problem.

 

[EDIT] Issue logged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi carewrenj, zoli642,

Thanks for your feedback/reports. I'm not able to check this personally on my system (i'm not running El Capitan) but i'm passing it to the dev teams to be checked.

 

Hi @zoli642,

Welcome to Affinity Forums :)

Regarding the black picture - are you running Affinity Photo in Separated mode?

If so this is a known issue in all mac OS's. Please check this page - click on one of the Nik Collection plugins - for a workaround for this problem.

 

[EDIT] Issue logged.

Thank you!  I really appreciate it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the last update of Os X Sierra I cannot see anything on Affinity, just a black window I can see the image on the navigator but not on the working desktop, the same happened before when I was running el Capitan but later when I upgrade to Sierra everything was working fine until now on my last update of the OS X Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.