Jump to content
jaowlfjord

Macros + Tone Mapping

Recommended Posts

G'day,

   I'm designing up macros for batch processing 32bit .hdr files, and have encountered a bug. My macro involves opening the 'Tone Mapping Persona', selecting a filter, and applying the changes (before continuing on with a heap of other steps before and after). However, though the Marco works repetitively while Affinity Photo is running in that instance, once the program is closed, and re-opened, the macro only applies what seems to be the 'default' exposure boaster instead of the desired filter.

 

  I have tested this thoroughly, to the point where the macro is just open 'Tone Mapping Persona', selecting a filter (a B&W one), and applying the changes. And still it works only until the program is closed and reopened.

 

  This process flow is vital to my workflow. Are you aware of this issue? Is there any work arounds? Please let me know if there is an intended fix, would be greatly appreciated.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.