Jump to content
Sign in to follow this  
Kawaiikitten

Inpainting brush weirdness (may be me)

Recommended Posts

Hello,

 

Please be gentle it's my first post.

 

For some reason, my Inpainting brush paints in a grey colour instead of red. It still works and was red in the past. It's not a problem, but I'm just curious what I'm doing wrong.

 

Thanks

 

Catherine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kawaiikitten, Have a check from menu, document, colour format as it might be in greyscale. I have done this in Photoshop previously :) If not, try to open new document and paint in there or other document that you have painted in previously. It might also be the paint mode of the brush, so check that it is in normal mode - hope this helps :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kawaiikitten, Have a check from menu, document, colour format as it might be in greyscale. I have done this in Photoshop previously :) If not, try to open new document and paint in there or other document that you have painted in previously. It might also be the paint mode of the brush, so check that it is in normal mode - hope this helps :)

 

Thanks for the tips Leifm,I forgot the cardinal rule.....if in doubt reboot, lol that seems to have fixed it. its the peril of leaving your computer in sleep mode and not shutting down :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.