Jump to content
Mark Ingram

Affinity Photo Customer Beta - 1.5.1.47 (was 1.5.1.50)

Recommended Posts

Is that at startup? We changed the way we load and save the settings in this version (to improve startup and shutdown speeds), so there might be a problem there. Can you zip and attach the following folder for me?

 

%APPDATA%\Affinity\Photo\1.0 (Beta)\Settings

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes at startup.

 

At me there is no folder "Settings" on drive c: (neither for the final version 1.5.0.45). Or do you mean the folder "plugins"? In this there is only a file named status.json.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems with the crash, but then, as always, I did a Ctrl runup of APh and wiped all my settings.

 

(Particularly as there is new code for loading and saving documents - might be the cause of the crashing?)


Windows 10 64bit ¤ AMD A10-6700 APU ¤ AMD Radeon HD8670D + R7 240 2GB Dual Graphics ¤ 16GB DDR3 Ram

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same startup error. After renaming the folder %APPDATA%\Affinity\Photo\1.0 (Beta) 

AP created a new one and the startup problem disappeared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same startup error. After renaming the folder %APPDATA%\Affinity\Photo\1.0 (Beta) 

AP created a new one and the startup problem disappeared.

Worked for me also. Now runs fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×