Jump to content
Sign in to follow this  
ZeeArts

Strange colors in Viveza 2

Recommended Posts

Hi guys.

I have strange colors if i open a picture in Viveza 2 on Affinity Photo (1.5.1). I attached an example (left picture out of the cam, right opened in Viveza from Affinity Photo).

If i do the same on PS it works normal.

Any other have problems like this?

I've tried this out on 2 machines (both on Sierra 10.12.2, AP 1.5.1).

post-31121-0-22034900-1482115358_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ZeeArts

 

This is something we have discovered recently. It seem to be related to the size of the image you pass into Viveza, If you reduce the image size it seems to appear fine. We are looking into this

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.