Jump to content
ecamirG

[AD] Grid & Snapping Axis Default Colors

Recommended Posts

I've changed the color and alpha in the settings for Grid and Snapping Axis on Affinity Designer for Windows, and I'm unable to reset them back to factory default.  Could you please give me the default RGB and Alpha values for the primary and secondary grids?  Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To answer my own question (in case someone else needs the information) I installed Designer on another user profile, and found the values in:

C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Affinity\Designer\1.0\Settings\Application.xml

 

Using a text editor with AD closed, I changed the XML values to the defaults below and saved the file.

 
<SecondaryGridColour>
<R>204</R>
<G>204</G>
<B>204</B>
<A>45</A>
</SecondaryGridColour>
 
<PrimaryGridColour>
<R>204</R>
<G>204</G>
<B>204</B>
<A>89</A>
</PrimaryGridColour>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.