Jump to content

Recommended Posts

I click on the button on the welcome screen to download the UI Kit, I am taken to a page and prompted to enter my name, email address, etc., and then I am presented with a message saying, "You've already registered this email address."

 

And that's it. No download button for the UI Kit. Nothing.

 

Is there any other way to download this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi T_Y,

Welcome to Affinity Forums :)

Have you checked you e-mail (and spam folder). You should have received an e-mail with a link to download the Grade UI Kit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Telling a user that their email address is already registered has nothing to do with downloading. It simply tells the user something they already know. What does that have to do with downloading any thing? Users are expecting a link. Instead they hit a dead end.

 

If, on the other hand, there is some message that actually refers to the UI Kit (such as "check your email for download link"), that would make sense. (There is some degree of irony that the UI for the UI Kit download doesn't include a UI element for downloading something.)

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi T_Y,

I agree with you, this could be improved. The message is a little misleading. I will pass this to the website team, thanks for your feedback.

Apart from that have you received the e-mail with the link?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I also cannot download the UI kit.  I followed the instructions from within Affinity 1.5, then the online form, then the email link, and then I get to the final page which says "download", but when I click on the download button, the page never loads.  I always get the message "The connection has timed out. The server at s3-eu-west-1.amazonaws.com is taking too long to respond."  I have tried on several different days and always had the same problem.  Is there a faster mirror I could use?  I was able to download Affinity just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Affinity,

When I bought Affinity in 2017 for the first time, I got the UI Kit link in email and it worked.  But now, when my notebook just re-installed, I want to download the UI kit again but the link page said "Page Not Found". Is there another way to get the UI Kit again?

Edit: Hi, the problem solved.  I contacted Affinity Facebook and I got new link. Thanks Affinity !

Edited by mandhalich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.