Jump to content

Recommended Posts

AD is always very 'generous' in creating extra elements when I never asked for them.  

 

This is without option dragging or duplicating as a command.

 

Result is I go to move something there are 3 copies underneath. Or because of the same... apparent transparency get's thickened up when i don't want.

 

 

I've been getting this since the earliest version (I'm an early AD adopter), just put up with it but now we're 1.5 - really this shouldn't be happening

 

 

Not sure where bugs get posted, can't believe others haven't had this issue. Can this be fixed soon please, or is there something I may be doing to create it?

 

 

(Running on El Capitan.)

one planet, one chance

Link to post
Share on other sites

Not sure where bugs get posted

 

The Bugs section of these forums looks like the obvious place! ;)

 

Affinity | Forum → Affinity Support → Bugs

 

Having said that, there are already several other threads about this problem.

Alfred online2long.gif
Affinity Designer/Photo/Publisher for Windows 1.9.2 • Windows 10 Home (4th gen Core i3 CPU)
Affinity Photo for iPad 1.9.2 • Designer for iPad 1.9.2 • iPadOS 14.4.2 (iPad Air 2)

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

Patrick Connor
Serif Europe Ltd

There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility lies in being superior to your previous self."  W. L. Sheldon

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.