Jump to content
Sign in to follow this  
BatteriesInc

Audio out of sync in AD 1.5 assets tutorial video

Recommended Posts

Hi,

 

Just in case you didn't pick it up from Vimeo comments, the audio is out of sync in your assets tutorial at https://vimeo.com/182383667 - the video lags.  Not sure why, but if you don't want to redo it I reckon you're going to have to cut a few frames here and there :).

 

Cheers!


Regards, Binc

 

Warning: dark, twisted sense of humour.  Do not feed after midnight.

Wheat and BS intolerant.  Only use genuine Guinness to lubricate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.