Jump to content
idbill

Erase outline disappears...

Recommended Posts

I can consistently get this to happen in both Separated (easier) and not Separated mode.

 

- Open a file

- Select Eraser

- Continuously erase around the page, and move the cursor out of the 'Affinity window'

  (at which time, the eraser outline disappears)

- the way to get the outline back is to reselect the erase tool

 

Part of my workflow involves quickly erasing large areas around an object in an image. When I'm doing this in Separated mode, it is common for me to erase off the edge of the image... which is when I loose the outline. It is helpful that the tool shows what will be erased, but there is a slight delay.

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi idbill

 

Thanks for reporting this. The tool cursors disappearing is something that we are already aware and has been reported a while ago. Hopefully we can get around to solving this soon


Serif Europe Ltd - Check the latest news at www.affinity.serif.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.