Jump to content
Erland Howden

[Fixed] Font weights missing in Designer

Recommended Posts

Hi, having an issue here - possibly a bug. I have been designing something and using a typeface (Proxima Nova) which is installed in all its weights on my system. A number of text elements are in Proxima Nova Bold. Now, after I opened it up most recently, the bold weight is missing from the menu in the top bar and font dialogue.

 

So if I select previously created bold text, the weights/styles dropdown is blank. If I try to change a new piece of text to bold, it only has a list of some of the other weights.

 

I've checked the font in Font Manager and it still appears to be correctly installed, nothing has changed there.

 

Any insight into what might be causing this?

post-31118-0-68596700-1464878312_thumb.png

post-31118-0-01991300-1464878398_thumb.png

post-31118-0-88194200-1464878507_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Erland,

 

Welcome to the Affinity forum :)

 

I've seen a few similar issues in the past with font weights missing however I haven't come across it in a while after a few updates. Any chance you could message me a link to the font so we can attempt to replicate this? Have you tried the typeface in any other apps such as MS Word?

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.