Jump to content
Antpix

Grid lines being saved ONTO picture using Live Filter

Recommended Posts

Bizarre one this!

 

MBAir running 10.11.4 - Affinity 1.4.1

Using the Perspective Live Filter to correct an image, which works as expected. Set to Show Grid to get the Verticals correct.

Then use a duplicate screen layer to lighten the building and for some reason the grid lines are retained onto the picture when exporting or saving back into Lightroom. See the attached screen grabs and exported JPEG showing grid lines on and off depending on the screen layers visibility. Look at the cyclists at the bottom centre of the frame on the JPEG to see lines clearly.

 

Edited to add, when opacity is set to 100%, the lines are not visible, but when set lower, the lines become visible

 

Any ideas?

post-23288-0-53089300-1463217115_thumb.png

post-23288-0-07658700-1463217132_thumb.png

post-23288-0-81227400-1463217266_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leigh, 

 

Thanks for the info and hopefully can get fixed soon, not a deal breaker cos I can do things in a different order but it's a pain not to be able to do things in the order I want to.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×