Illya Selezen Posted April 5, 2023 Posted April 5, 2023 (edited) Привіт. Нещодавно я почав використовувати Affinity Designer. Найбільша проблема виникає в тому, що програма виглядає дуже погано оптимізованою. Рух об'єктів не плавний і може бути різким і затримковим, навіть якщо у мене досить потужний ноутбук. Спочатку я думав, що це може бути пов'язано з використанням Windows 11, але перехід на Windows 10 не вирішить проблему. Програма просто не така приємна, як її прямий конкурент, де все рухається гладко. Крім того, я дуже розчарований тим, що деякі комбінації клавіш працюють лише на англійській розкладці клавіатури. Наприклад, я не можу пересувати шари, використовуючи українську розкладку клавіатури і змушений постійно перемикатися на англійську, що незручно. Це не підтримує програмне забезпечення конкурентів. Загалом, я дуже цікавий у ваші продукти і хочу, щоб продовжувати розвиватися! Edited April 5, 2023 by Illya Selezen Quote
Illya Selezen Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 (edited) . Edited April 6, 2023 by Illya Selezen Quote
Illya Selezen Posted April 6, 2023 Author Posted April 6, 2023 5 hours ago, Red Sands said: На щастя, ці комбінації клавіш можна змінити в налаштуваннях: Параметри -> Комбінації клавіш -> Вибрати шар у другому спадному списку Прокрутіть униз до розділу Упорядкувати у списку. The issue is not with the combinations, but rather that it doesn't work when a non-English language is set. I have two languages installed in my system - English and Ukrainian, and if Ukrainian is set, the combination doesn't work. When I switch to English, the combinations work. Quote
Recommended Posts