Jump to content
Sign in to follow this  
pcote

Layer FX Contour appearance problem

Recommended Posts

Hello,

 

I stumbled upon a very strange problem today. When using the Layer FX Contour with a Fill Opacity different than 100%, the Layer FX cease to function properly. Have a look:

 

When Fill Opacity is at 100%, the Layer FX works properly:

post-1147-0-24595400-1452098586_thumb.png

 

When Fill Opacity is different than 100%, the Layer FX doesn't works:

post-1147-0-56239600-1452098587_thumb.png
 
Can you please fix this?
 
Thank you very much,
Philippe Côté

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.