Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Help, after exporting Publisher document to PDF hyperlinks are going to the wrong website


Recommended Posts

I have a file that I created from a template. On the last page there are several hyperlinks that I change for each document. The hyperlinks are correct when I view them in Publisher but once I export the file to a PDF the links go to the wrong website. Does anyone know how to fix this? I've attached some screen shots for reference. 

Screen Shot 2022-08-09 at 11.07.07 AM.png

Screen Shot 2022-08-09 at 11.09.21 AM.png

Link to comment
Share on other sites

I suspect you have a hyperlink defined on the text frame, as well as the text itself.  If you open the Hyperlinks studio panel (View --> Studio --> Hyperlinks) you should be able to check through and find the incorrect one - and delete it using the Wastebasket icon at the bottom right of the studio panel.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, pbasdf said:

I suspect you have a hyperlink defined on the text frame, as well as the text itself.

Or possibly it's something coming from a Master Page.

-- Walt

Desktop:  Windows 11 Home, version 21H2 (22000.613) 64GB memory, AMD Ryzen 9 5900 12-Core @ 3.00 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3090 
Laptop:  Windows 10 Home, version 21H2 (19044.1706) 32GB memory, Intel Core i7-10750H @ 2.60GHz, Intel UHD Graphics Comet Lake GT2 and NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU.
        Affinity Photo 1.10.6 (.1665) and 2.0.0  and 2.0.3.1670 beta/ Affinity Designer 1.10.6 (.1665)  and 2.0.0 and 2.0.3.1670 beta / Affinity Publisher 1.10.6 (.1665)  and 2.0.0 and 2.0.3.1670 beta
iPad Pro M1, 12.9", iPadOS 16.1.1, Apple Pencil 2, Magic Keyboard

      Affinity Photo 1.10.6 and 2.0.2 / Affinity Designer 1.10.6 and 2.0.2 / Affinity Publisher 2.0.2

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, pbasdf said:

I suspect you have a hyperlink defined on the text frame, as well as the text itself.  If you open the Hyperlinks studio panel (View --> Studio --> Hyperlinks) you should be able to check through and find the incorrect one - and delete it using the Wastebasket icon at the bottom right of the studio panel.

Thank you. This fixed the issue! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.