Jump to content

Focus merge sources disappearing


Recommended Posts

Hi, I know people have been discussing this but I have not found a solution and would be grateful for some help.

 

When I use Focus Merge I can see the Sources Pane clearly and can click on it to operate within that pane but if I click on any buttons such as the clone tool in the main window, all the source images disappear. I have enabled Sources in the Studio menu and I can see the Sources box but it is empty of the source images. Any suggestions please? PS I am on 1.10.5

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Hi @MG2,

This is a known issue that is currently with the Dev Team to resolve.  I've updated the report with a link back this thread so we can update you when it's been resolved.

Link to comment
Share on other sites

Thank you for letting me know. Fingers crossed it is solved soon as I am in the process of cancelling PS subscription to commit to CO and AP combo. 😅

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.