Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Refine Selection tool keeps glitching


Recommended Posts

I'm ready to bang my head against a wall with this issue 😅 I have used the refine selection tool in the past with no issues but recently it keeps glitching as soon as I go to being to clean up the edges. I can do my basic selection, click "Refine" and it shows up as normal, with the red background. All is fine and dandy until I go to actually start cleaning up the edges and it reverts back to the original image, and no matter which option I pick (overlay,black background, transparent, etc), it will not show any changes and remains looking like the original image.

I have tried re-starting the program with no success and I just don't know what else I need to do to fix it or if I am missing some silly detail that is causing it to glitch like this?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.