Jump to content

Recommended Posts

Hee guys,

 

I am new here, fairly new to the Affinity Designer program. I'm running into a little problem over here about brushes. When I'm in pixel mode and try to change the hardness of my brush into a softer brush, the brush won't change hardness..

 

Anyone got a tip for me?

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi MEB,

 

Thanks for the welcome  :)

I was using the context toolbar. I've tried various options of the hardness which didn't do the trick. Finally a simple reboot of AD helped me out. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

(EDIT - Issue has been solved! It was surely my mistake. Thanks a lot! This is a very good program!)

 

Hi. I just acquired Affinity Designer and I'm having the same issue on pixel persona. I re-downloaded the installer, and re-installed program and the same thing happens. The spray paint has a dotted pattern but no soft edge as in the brush icon or a hard edge with spaces circles (I'm attaching a screenshot)

I'm on a late 2013 iMac on El Capitan OS, Wacom Intuos tablet.

Is this  how those brushes should look? Thanks a lot! I'm liking this program a lot! I just hope this can be fixed.

Jose

Screen Shot 2019-03-24 at 2.28.00 PM.png

 

 

Edited by jmserranog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×