Jump to content

Recommended Posts

When I try to use the brush tool and sketch a line in Affinity Photo the lines are not solid, they are broken in segments instead of being a continuous line.

Is there something i've clicked or need to click to fix this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like Is it set to a dashed stroke, you can check it in the stoke panel.


intel core i5,  16GB 128Gb ssd win10 Pro Huion new 1060plus.

philips 272p 2560x1440px on intel HD2500 onboard graphics

Razer Tartarus Chroma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply, but I dont have a stroke panel in Affinity Photo, not one I can find anyway.

I know its not my tablet as it works fine in Clip Studio and Autodesk Sketchbook, and I do have the latest drivers for both my tablet and my GPU.

Lines.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.