Jump to content
Esteban

AP 1.9 shows red blocks in Develop Persona

Recommended Posts

Since AP 1.9 and also 1.9.1, when editing or moving a raw file in the Develop Persona red blocks appear over the photo.

When deselect Metal in preferences, everything goes fine. With Metal enabled, the red blocks appears again.

 

Screen_Shot_2021-02-25_at_14_22_28.png

Screen Shot 2021-02-25 at 14.34.03.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Esteban,

I'm somewhat surprised by this because as far as I know, metal compute should be working with the Intel Iris GPU. We have seen this before but if I recall, it was when we initially implemented metal a few years ago. I will do some digging. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Chris,

Thank you for your answer. Just to let you know that the blocks also appear in the 1.9.2 update. If you have found something while digging, feel free to let me know. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.