Jump to content

Items move when grouped after copying artboard


Recommended Posts

Designer 1.9.1.971, Windows 10

I'm having problems with grouping, as follows.

I have a single Artboard containing multiple entities.
I clipcopy and paste the Artboard and drag the pasted copy to the left of the original.
I group the entities on the copy via the Move tool - no apparent problem.

If, however, I drag the copied Artboard to either the right of or below the original and then group the objects as before, the group distorts.

NOTE: This only happens when the entities are selected using the Move tool. Selecting them from the Layers panel seems OK.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.