Jump to content
vitor

TAB is working wrongly when configured to move between all controls

Recommended Posts

This happens with both betas (Affinity Designer Beta and Affinity Photo Beta) version 1.3.5.3.
 
To better understand the situation you should open System PreferencesKeyboardShortcuts. On the bottom, you’ll find two radio buttons for Full Keyboard Access:

  • Text boxes and lists only
  • All controls

When the second one is selected, ⇥ behaves wrongly: when on any control that is not a text box, it stops cycling through controls and toggles hiding/showing the interface.

IAqpKkb.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi vitor,

Welcome to Affinity Forums :)

Thanks for the report. We are aware of the issues with the Tab key (due to the introduction of custom shortcuts recently in the Betas).

This should be fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.