Jump to content

Recommended Posts

I see what you are saying. I think this is the importing of the PDF that is at fault and not the export which creates the PDF. Checking your PDF (I also created one from your source file too), it looks fine. When re-imported things look messed up. Also, which version are you using? Your PDF looks like this when re-imported:

image.png.53fad2d2649c6fd25545bd77800169fa.png

Mine (AD1.9 -> PDF export) looks like this:

image.png.6f2af44b44ff5dc9b0658e004bb5a750.png

I'm pretty sure this is a bug so probably worth reporting.

For info, 1.9 also shows this as the source file:

image.png.85ae3a8610aa5f22f2d3b3f8746b76af.png

Link to post
Share on other sites

I'm using 1.9.0.

I think i have to use a different software to check layers on exported pdf files, other then re-importing in Affinity Design, even if is weird, or bad, if you rely on pdf source files only...

Thank you.

If is a bug, i hope someone from development will read this topic!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.