Jump to content
Tranquil Lens

Publisher 1.8.5.703 Crashing and not saving

Recommended Posts

I am creating a planner template so that I can just change the backgrounds to create different versions.  The first thing that happened was I started typing in weird characters. Like, a black box with white vertical letters OBJ. image.png.661ce2b0b8350b0d4f28162953bc5179.png

I would try to delete and it would add more weird letters.  I'm not sure if at that time it started adding the inline text frame.  I fixed it in the master page but I still have to go and delete each one individually.  Then it crashed. Then it started not saving at all by crashing when I click save.  I was also using the "edit detached" feature a lot. I am able to export the file just fine. I have uploaded a file for you to look at. 

I have also tried BETA but that did not change the issue. I also tried updating windows. It did not fix it. Restarting computer did not fix. Not running FontBase did not help either.  Also, last night it wasn't changing the pages when I changed the master page until I double clicked on the pages themselves.

Screenshot 2020-12-07 194941.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Tranquil Lens,

Text frame names come from the first few words of the text frame. 

What is the source of your text? That "OBJ" is automatically added when you have a pinned object inside that frame. But I don't see any other weird characters from your screenshot

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Gabe said:

Hi @Tranquil Lens,

Text frame names come from the first few words of the text frame. 

What is the source of your text? That "OBJ" is automatically added when you have a pinned object inside that frame. But I don't see any other weird characters from your screenshot

Sorry, the screen shot isn't showing what I was referring to. The screenshot is showing, like you said, an object pinned, which I don't believe I added.  The OBJ was showing up in the actual textbox as I was typing.

I'm just calling this file a loss my brain is fried from trying to fix whatever it is. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Gabe Sorry, I didn't get a notification that you wrote something.  It's not adding the weird characters anymore. I have given up on it and I am going to start a new file.  I can't do anything in that file without it crashing.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.