Jump to content
All Media Lab

Error in SVG output Affinity Designer Big Sur

Recommended Posts

Hi,

I just exported a SVG with Affinity Designer in Big Sur all latest version and there is a error in the way the <tspan></tspan> is placed in the file. It implicates wrong spaces between fonts! I only noticed it in the website I made it for in a smaller size. You can't see it in a big size. I did the same export with Affinity Designer on Windows 10 and the result is different from the Mac one. The Windows 10 version spits out a file without errors. If someone from Affinity staff is reading this I can provide you the Windows and Mac file. Never had a problem in years with SVG and Designer on Mac!

Regards,

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.