Jump to content

Recommended Posts

This is absurdity!

 

I will describe it briefly, because my English is bad.

 

I wanted to merge objects (it was 31 objects) - it still takes longer than 10 minutes! I still waiting for effect ... I look to monitor activity, and there .. Check it screenshot. More than 26GB of memory usage?!?! My iMac Mini has 16GB.

 

It's probably a bug or..? - how about that? When I finish this post it's now 20 minutes and still nothing. I guess I'll have to reset the AD. Any ideas?

 

Btw, other programs and functions work flawlessly at that time.

 

Cheers!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.