Jump to content

Recommended Posts

A bug occurs when typing text in Affinity photo/designer.
That's when you use a Bluetooth keyboard or smart keyboard folio.
When you type "ka" in Japanese
"K" disappears and becomes "a".

That is not the case with other apps. .. ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tatsuki Ito,

Can I confirm this only happen when using the Smart Keyboard, not with the on screen keyboard (set to Romaji)? I believe I've replicated this:

When typing Ka/ka you're getting this あ instead of this か ?

I've found if I type k and then a slowly I (correctly?) get , but if I type them quick (or use Shift+K to use an uppercase K) it will always give me あ 

Have I understood this correctly? (apologies for my level of Japanese knowledge).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for contacting.

 

Exactly!

 

Does not happen when using the on-screen keyboard.

Only when using the smart keyboard (set to Romaji).

It happens when I type fast.

 

Thank you for understanding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.