Jump to content
ChrisTheDev

Swatch not showing that they're attached to an object

Recommended Posts

I'm using Affinity Designer 1.8.3.641 and noticed a small issue with swatches showing as "selected. The swatch panel can be in fill or stroke mode depending on which icon is in the foreground. Switching between them doesn't show the selected swatch for a particular object's fill/stroke.

Example:

- I have an object with a black fill and white stroke.

- If the swatch panel is in fill mode, the black swatch appears selected (white square around that swatch).

- If I change the swatch panel to stroke mode, the black swatch it still selected.

- To get it to show that the white swatch is selected I have to click off of the object, then click back onto it. This all has to occur while the swatch panel is in stroke mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.