Jump to content
tofgau

Brush are not available (panel iseems to contains default brush but nothing visible)

Recommended Posts

Hello All,

I have been using Affinity on mac and now I baught it on windows.

The brush panel that should contains default brush, on windows, seems to contains things (that can be selected) but everything is empty.

Does someone know knows if this is a bug or if I do something wrong.

Thank you

Annotation 2020-04-15 185729.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tofgau,

Welcome to the forums :)

Please could you go into the apps preferences and under the misc tab hit Reset Brushes to see if this solves your issue?

Thanks

Callum


Please tag me using @ in your reply so I can be sure to respond ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.