Jump to content
Steffenvy

Alpha curves doesn't work in export

Recommended Posts

Hi Steffenvy,

Sorry for the delay in responding, however you've not actually said what format and settings you're using for the export! 

Are you able to post some screenshots of the settings you're using and also copy of the resulting files you're getting out please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

For one, it's a visible problem before even exporting. The problem shown in the main window and in the "background" (whole canvas) export is correct, but the icons the rest of the place is how it looks on exporting the individual layers: broken.

Problem 1.png

Problem 2.png

Layer1.png

Kinda Works.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.