Jump to content
Efvee

HSL layer filter does nothing

Recommended Posts

13 hours ago, Efvee said:

The HSL layer filter/adjustment has no effect.

 

Hi Efvee, Can you try selecting the colour range on the far left then adjusting. At the moment you have it set to magenta, there is little to no magenta in your image so you will not see an effect.

HSL.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, you are absolutely right! It was the magenta selection that I had used a while ago in another image and forgotten about.

I assumed it would open to default settings when being used for the first time in a document. I am still somewhat new to Affinity Photo...this incident will train me to watch out for the selectors.

Thank you for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.