Jump to content

Recommended Posts

Hello and thanks for reading this. Here is an infographic I have been working on.

 

The gradient on this file renders like this (see red circle) when I export it as a pdf. Also see the bottom red area - not a gradient but something is up. 

1379238936_lostboxFINALprobs1.thumb.jpg.d9f08224a77a00a6b57ea80ef889e4c0.jpg

 

But here is what it looks like while I am working on it on the Mac and iPad. This is how it renders as an image. 

 

2022763180_lostboxFINALmarkedup1.thumb.jpg.d10d2bd9e66f1acf2a2f9639dec11fa2.jpg

 

Any thoughts?

 

Jason

 

 

lost box FINAL.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. It seems to be bounding box of your layers with Erase blend mode causing this issue. I logged it with our developers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.