Jump to content

Recommended Posts

It's not really a problem (OCD strikes again ;)) but I still wonder why some user's "Location" in this forum are displayed with a colon and a space and others (like mine) are not.

Is there a logic behind it?

affinity-web.png.12e2fe7d0dd9e8fcc3812785cf2496d0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect those with a colon/space have added it in front of their location--unless the forum software is fixed and new entries are working properly.

Edit, yep. takes a colon/space still.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The lack of a ": " is a software bug in the forum software (which is not a Serif product). If it bothers you for your location (as it does some users), just put in the ": " yourself.

Someday, of course, if that bug is ever fixed, you'll end up with "Location: : Otrava, CZE" and you'll have to go in again and remove the extraneous ": ".


-- Walt

Windows 10 Home, version 1909 (183623.476),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.7.3.481 and 1.8.0.532 Beta   / Affinity Designer 1.7.3.481 and 1.8.0.532 Beta  / Affinity Publisher 1.7.3.481 and 1.8.0.535 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, MikeW said:

unless the forum software is fixed and new entries are working properly.

No, the bug is still there.


-- Walt

Windows 10 Home, version 1909 (183623.476),
   Desktop: 16GB memory, Intel Core i7-6700K @ 4.00GHz, GeForce GTX 970
   Laptop:  8GB memory, Intel Core i7-3625QM @ 2.30GHz, Intel HD Graphics 4000 or NVIDIA GeForce GT 630M
Affinity Photo 1.7.3.481 and 1.8.0.532 Beta   / Affinity Designer 1.7.3.481 and 1.8.0.532 Beta  / Affinity Publisher 1.7.3.481 and 1.8.0.535 Beta

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, MikeW said:

I suspect those with a colon/space have added it in front of their location--unless the forum software is fixed and new entries are working properly.

Edit, yep. takes a colon/space still.

I suspected that too. :|

I hope it will get eventually fixed - it's really a small detail but it should be quite easy to add those characters to a template...

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, walt.farrell said:

you'll end up with "Location: : Otrava, CZE"

I find it quite funny that you came up with a classic Czech joke or typo: the city's name is "Ostrava" (probably derived from "sharp water") while "otrava" means "poisoning". :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Gunny said:

Is there a logic behind it?

Although I urged the repair again, still nothing.

 

Given the visibility of this bug and the ease of fixing it, it's really sad and bad business card for Serif.


Affinity Store: Affinity Suite (ADe, APh, APu) 1.7.3.481.
Windows 10 Pro, Version 1909, Build 18363.476.
Dell Latitude E5570, i5-6440HQ 2.60 GHz, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1920 x 1080.
Dell OptiPlex 7060, i5-8500 3.00 GHz, 16 GB, Intel UHD Graphics 630, Dell P2417H 1920 x 1080.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.