Jump to content

Recommended Posts

Hello,

I have a problem with Cabin font polish character. In other programms they are shown properly, yet Affinity Designer shows them wrong. I attach a screenshot.

Affinity designer ver. 1.7.3.481

Thank you in advance for your help

affinity designer fonts problem.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Maciek220,

Are you typing these straight into Designer or pasting them from a different application? I've found that I only get the incorrect characters when pasting from MS Word. If I type them straight into Affinity (using Polish 214 keyboard layout) they appear correctly.

Affinity Designer.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem with Bengali unicode fonts, and pdf files Bengali fonts I hope affinity team must be see this issue. 

(font link removed)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi sifatboy,

Thank you very much for your files - they've been very helpful. The issues illustrated in your document is a known one that is with development to be resolved. Unfortunately for the meantime you will have to stick with your ANSI fonts.

Thanks again for letting us know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sean P,

Thank you for your reply.

I am typing straight to Affinity Designer. The problem also exist, when I paste text from Word as you mentioned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.