Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Can't run the new Beta without having to select an aero theme in Win7Pro 64. Although I appreciate it's not recommended, is it possible. I run my laptop pretty minimally Alan (UK)
  2. Hi, I just lost all tone map presets and after i try to create new category or import presets i get the following note. I´m using win7 64-bit and Affinity version 1.6.5.135
  3. What sort of speed should I expect from Affinity Designer? I am used to running Xara Designer Pro 9, which zips along, rarely lagging. Affinity Designer is nowhere near this smooth. See this video for a demonstration of performing similar actions in each application. Notice in AD the zoom takes 4 or 5 seconds to render, where it is instant in Xara. Also while typing the text takes a second or more to render in AD while it keeps up with the cursor in Xara. I understand that the two programs use different methods, but with AD acting this choppily it is almost unusable - even to move a few basic vectors around the screen is painful! I can't work out where the bottle neck lies. I have watched the GPU and CPU graphs both in Windows task manager and using MSI After Burner. I can't get CPU usage of more than 50% nor GPU usage grater than 45% despite the program hanging for seconds at a time as the display struggles to update. My system specs are in my signature. This is by no means a cutting edge machine, but generally handles what I throw at it quite nicely. Judging by the tutorial video I've watched this performance is not normal?! What should I try to remedy the situation?
  4. Hello I run "Riot Isolator" privacy and security tool on windows 7, have been for the past year, until now it doesn't open and a blue error window appears containing the following: " Riot Isolator raised an unhandled exception Exeption type: ArgumentException Error: An item with the same key has already been added. Last Windows exception: The specified procedure could not be found (Error code 127) " P.S: Microsoft Windows 7 Professional (Version 6.1.7601.65536) I googled the issue, but there isn't any that corresponds with the one happening to me. ANY SUGGESTION to what can be done !? anything is very much appreciated.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.