Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vignetting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hi Affinity, I'm a new user to Affinity. I took some pics using Sony A6000 with Kit Lens. All I shot was RAW and I do not see reverse vignetting in my camera viewer and also on Mac Photo Viewer. See my screenshots. When I open the RAW image on Affinity, it is giving me white vignetting at the corners for all my pictures. I really need help on this. I do not want my picture to be cropped. DSC02842.ARW
  2. Hi all, I'm trying Affinity photo for raw processing and am working on an image from the dpreview samples here: https://www.dpreview.com/samples/4858512085/panasonic-lumix-zs200-sample-gallery-updated In particular, I am processing this image: https://www.dpreview.com/sample-galleries/1484710012/panasonic-zs200-sample-gallery/0086927453 I use photo mechanic to manage my images. The first screenshot shows the image rendered in photo mechanic. The second screenshot is in the affinity raw process. I'm seeing a weird vignetting effect which is not there in the original image. Any idea what is happening? [Edit: Sorry... answering my own question. I just observed that the image displayed by photo mechanic was cropped quite a bit, there's no issue here]
  3. I am using 1.6.1.93. The vignetting filter and tool are not working consistently. I"ve gotten it to work once out of many tries.
  4. Hi! Could anyone help me, where is the sharping and vignetting tools? Thanks, Valter
  5. Forgive me if this is already posted somewhere but I didn't see it. ACR shows automatic adjustments for different lenses and it automatically tracks what lens was used. In AP, when processing RAW images, I see the lens adjustments but from what I can tell its just all manually controlled via sliders. Am I missing any preset adjustments for various Canon L series lenses? Thank you!
  6. Hi, I made some adjustments in RAW, including a vignette. These adjustments are being applied to every new raw photo that i attempt to process. I have set everything to default but the problem persists. Can you help me. please? (Screen shot attached).
×