Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'typographic'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all. Perhaps my question is due to a lack of knowledge, but I'm in trouble in identifying where is the solution to my question. Working on a very simple project. The attached 'FileA' is the APhoto 'source' and FileB is the exported pdf one. The matter is related with the typography need to have the red ellipses entirely printed into the pdf file. As you can see from FileA, those red ellipses exceed margins file and typographer does need to have the entire ellipses bodies printed out into the pdf file, even overflowing margin. This because of any possible 'cutting' problems. Can anyone help me here please ? Thanks in advance, Luca FileA.afphoto FileB.pdf
  2. Hi, I recently started using Affinity Designer and found it really great. However, I got a problem while inserting special characters into text. While inserting characters like Greek or Roman alphabet, they simply appear to be empty squares (see the attached screenshot). It seems like a compatibility issue with the fonts to me. Is there anyone having the same problem? I am using Macbook Pro Retina and have Yosemite on it. The Affinity Design has a version number of 1.12. Thanks in advance. Bojie
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.