Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subcategory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm getting a crash relatively consistently when I attempt to rename a new subcategory in the assets panel. Here's my process: 1. Open assets panel 2. Navigate to my set of assets 3. Create a new subcategory 4. Click rename 5. Type out the new name 6. Hit enter, crashes When I restart the application, the name is updated correctly. I'm running the most recent version of Affinity (1.5) and Mac OS Sierra on a 2014(?) 8gb SSD MacBook pro if that helps. Thanks guys and keep up the good work! Version 1.5 is amazing so far.
×